Känn dig bekväm med din byst på stranden i sommar

Även om fiske är din stora passion gillar du säkert att åka och bada ibland. Ofta brukar det vara så att den som har ett intresse som hänger ihop med vatten även gillar att simma och bada. Det kan dock vara så att man inte känner sig helt bekväm på stranden, något som är tråkigt. Kanske har man en byst man inte riktigt är nöjd med. I sådana fall kan det vara en god idé att åtgärda problemet med en operation. I den här texten ska vi berätta om den nya typen av anatomiska implantat som ger dig en naturlig byst.

Få en naturlig byst

När man talar om bröstoperationer brukar många se framför sig de klotrunda bröst som var moderna under 90-talet. Idealen har dock förändrats och det har också implantaten man sätter i brösten för att förstora dem gjort. På Motiva har man tagit fram en typ av anatomiska implantat som är droppformade. Dessa implantat rör sig precis som ett vanligt bröst. Det innebär att de buktar naturligt nedåt när du står upp och flyter ut åt sidorna när du ligger ned. Många som funderar på en bröstoperation drar sig för en sådan just för att de är rädda för att bysten ska bli obekväm och stum. Det är dock inget man behöver vara rädd för med anatomiska implantat.

För den som sysslar med sportfiske är det dessutom viktigt att bysten inte är i vägen eller känns onaturlig när det är dags att göra ett kast. Med dessa implantat kan du vara trygg med att du kan utöva din sport precis som vanligt.

Vänd dig till en seriös klinik

När du vill operera dina bröst är det viktigt att du vänder dig till en seriös klinik. Det finns en hel del skräckhistorier där människor skadats allvarligt när de gått till oseriösa kliniker. Det är därför bra om du vänder dig till en väletablerad klinik som arbetar tillsammans med Motiva. På så sätt kan du vara trygg med att ingreppet sker på ett säkert sätt.

Många är också oroliga för att operera brösten då de tror att andra ska se ned på dem. Då är det bra att veta att bröstoperationer är mycket vanliga idag. Med Motivas anatomiska implantat ser bysten dessutom mycket naturlig ut. Du behöver alltså inte vara rädd för att få en byst som ser onaturlig ut.

Rekommenderade artiklar