Köp en elbil till fiskesemestern!

Att åka ut och fiska kan vara både ett avkopplande och spännande äventyr och passar även som semesteraktivitet. För att åka på fiskesemester behöver man en riktigt bra bil som orkar köra långt med en bra prestanda. Vill man tänka på att ha både en bekväm och tystgående bil, som även är miljövänlig, kan man köpa sig en riktigt fin elbil.

Snygg och begagnad elbil till semesterfisket

Att åka ut och fiska på semestern innebär att man är ute mycket i skog och mark och med hänsyn till naturen vill man kanske inte åka i en bil som släpper ut mycket avgaser. Att åka ut och fiska kan innebära både korta och längre turer. Bor man mitt i Stockholm kan man finna riktigt bra fiskeställen i Stockholm city där man kan finna allt från gös och gädda, till lax i Stockholms ström, eller abborre vid stadshuset och på en mängd andra platser! Då kan man ändå behöva åka med bil så att all fiskeutrustning lätt kan tas med. Vare sig man åker på en kortare eller längre resa för att fiska och tänker på miljön, kan man köpa en begagnad elbil av hög kvalitet med trygga köp och avtal! Genom ett smart köp av en begagnad elbil av hög kvalitet, spar man både pengar och slipper avgaser. Att åka på semester med en elbil av hög kvalitet, innebär att man också kan ta med sig en liten båt på släp för fisket.

Tips när man åker med en smart elbil och fiskar

För en längre semesterresa för fiske i Sverige med en inköpt elbil finns det en del att tänka på både när det gäller elbilen, men också när man ska fiska. Man måste tänka på att noggrant se till så att det inte råder fiskeförbud där man fiskar, eller att man på vissa platser måste ha ett fiskekort. En elbil kan gå långt och när man har köpt sin begagnade elbil kan till exempel en Tesla köra hela 507 kilometer på bara en laddning! Det finns allt fler laddplatser i Sverige på utvalda bensinmackar och det finns många smarta appar man kan ladda ner för att se var de finns. Med dagens ökande antal elbilar byggs allt fler laddstolpar och experter spår att det kommer finnas fler laddstolpar än mackar inom en nära framtid. Detta är en stor fördel om man ska åka långt som till exempel till Norrland som anses vara ett riktigt fiskeparadis! För en riktigt lyckad fiskeresa kan man åka med sin miljövänliga elbil till Storsjön i Jämtland, Arjeplog i Lappland eller Ammarnäs i vackra Lappland.

Rekommenderade artiklar